Benodigdheden (4 personen):
20g Herbalife Nutrition gepersonaliseerd eiwitpoeder
125 g vetvrije Griekse yoghurt
4 eiwitten
2 el water
30 g bloem
55 g diepvriesspinazie, ontdooid
2 el witte chiazaadjes
1 tl zout
Bereidingswijze
Doe yoghurt, eiwitten en water in een keukenmachine of blender; voeg bloem, Herbalife Nutrition Personalised Protein Powder, spinazie, chiazaden en zout toe.
Meng grondig. Het mengsel moet de consistentie hebben van pannenkoekenbeslag.
Spuit een kleine koekenpan met antiaanbaklaag in met panspray met antiaanbaklaag (of veeg af met een beetje olie).
Verwarm de pan op middelhoog vuur. Als de pan heet is, giet je ongeveer 3 eetlepels beslag in de pan en verdeel je het beslag snel en heel voorzichtig met de achterkant van een metalen lepel in een cirkel van 12 tot 13 centimeter.
Laat de wrap koken tot de onderkant mooi bruin is, draai hem dan voorzichtig om en bak tot de tweede kant ook mooi bruin is.
Als beide kanten bruin zijn, leg ze dan voorzichtig op keukenpapier of een koelrek om af te koelen.
Herhaal met het resterende beslag, spuit de pan met antiaanbakspray voordat je elke wrap maakt, om plakken te voorkomen.
Comments